OH MY GRILL & PIZZA

OH MY GRILL & PIZZA Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 825 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oh My Grill & Pizza. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 20:08 Tasty food and excellent fast service! The workers are very friendly and food is just amazing with perfect portions! Especially them burgers ;)
2 jul 2022 om 22:47 Was echt lekker! Burgers en pizza top!! En snel bezorgd!
2 jul 2022 om 21:58 Food was here really quickly and tasted good.
2 jul 2022 om 3:14 Tosti was super droog niet te eten en pizza was goed belegd maar helaas bodem droog en korrelig… jammer dat de pizza wel goed belegd was maar de bodem niet goed was… pizza zou ik weer proberen maar de “tosti’s” niet
1 jul 2022 om 19:54 Kapsalon doner was niet erg warm, vlees en aardappelschijfjes taai.kip kapsalon was oké maar ook niet meer dan dat
29 jun 2022 om 16:56 Knoflooksaus vergeten
27 jun 2022 om 20:24 Loved the burger as well as the sides thoroughly. A lot of food for the money. Worth it!
23 jun 2022 om 8:12 They forgot to put corn
22 jun 2022 om 21:12 Nacho kip en lahmacun kipdoner waren top!
21 jun 2022 om 0:49 Heerlijke kapsalons we hebben genoten!!! Ga zo door!
20 jun 2022 om 18:43 Het eten was niet lekker. Broodje kipdoner is bij hen heel apart. Een klein pita broodje, met een bakje vlees. Zonder sla erbij. Een kapsalon hoort gesmolten kaas te hebben, dit ontbrak. En verder ook geen komkommer en tomaat erbij. Erg jammer!
19 jun 2022 om 20:13 Alle kapsalons extreem gekruid en zout