OH MY GRILL & PIZZA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1058 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oh My Grill & Pizza. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 10:56 Het eten was op zich lekker, maar bij de shoarmaschotel waren ze de saus en salade vergeten.
28 jan 2023 om 20:02 Ondanks de snelle bezorging was het helaas niet echt warm.
28 jan 2023 om 11:58 Normaal vind ik het eten hier erg lekker, maar deze keer viel het me tegen. Ik kreeg een lachmachun zonder sla (ik wilde deze juiste heel graag met) en het eten was al bijna koud toen het aankwam. Daarbij duurde het vrij lang voor er bezorgd werd.
28 jan 2023 om 0:13 Quattro Formaggi Speciale en Chicken/Pepperoni/Mozarella Super!
26 jan 2023 om 22:08 Heerlijke Quattro Stagioni Speziale. Warme pizza, verse ingredienten en goed belegd. Vriendelijke bezorger en stipt op de tijd bezorgd die ik vroeg. Mijn man heeft ervan genoten. Tot gauw!!!
25 jan 2023 om 21:39 Lekkerste pizza die ik heb gegeten en ook nog super snel en warm bezorgd dit restaurant is zeker een aanrader!!!
25 jan 2023 om 17:20 Pasta pollo is heerlijk!
22 jan 2023 om 10:04 Lekker lamacun, maar helaas niet zo warm.
22 jan 2023 om 0:24 Heerlijk eten, goed warm en op tijd bezorgd!
21 jan 2023 om 9:47 Goeie pizza, goeie burger, leuke bezorger. Wat wil een mens nog meer?
20 jan 2023 om 18:41 Super duper lekker en smakelijk en jammy jam jam.
19 jan 2023 om 20:41 Super snel geleverd en was echt lekker aardige bezorger ook zeker een aanrader